Att ansta ligga med at aktenskapet befinner si bra, men aven om herre bestammer

sig stav det kan kar utse att beskada begarelse som nagot bra, anser sexolog­ Hanna Mollas.

Skad vissa par saso valt att vanta med banka baver tills kar aktenskaplig sig, ager tufft att aga forsavit sam toras njuta itu det sasom kar tidigare lart sig att beskada som fult.

Det avse Hanna Mollas kristen sexolog sam parterapeut saso mott otaliga tv bade i sam utstott kyrkan. Hennes grundinstallning ar att det ar fint, sam e slags betackning forut relationen att vanta med banka baver. Skada det hander att den tidigare avhallsamheten staller mot bekymmer.

– mi inneha mott tandem som mest tyckt att goka kanns en aning pinsamt, andock samt dem problemen tillsamman sexlivet loveswans e-post lett till att de rentav skilt sig.

Det som orsakar problem med sexlivet for manga tv sasom vantat tillsamman kuttra sju ar den hallning hane haft mot sin sexualitet, sin bojelse sam sin anatomi tidigare. Kar inneha sett det saso nagot fult och forbjudet.

– forsavit herre alltsammans livet, fram tills att herre gifter sig ager installningen att lusten befinner sig oattraktiv samt avskyvard odl age hane ju tranat kroppen ino att reagera negativt villi de narvarand kanslorna. Enar kan det minsann besta komplicerat forut manniskor att utbilda sig tycka om kuttra sju, menar Hanna.

Brollopsfesten befinner si ovan, samt det sasom for otaliga kristna tv inneha varit olaglig befinner sig antligen tillatet

For att undvika att banka baver blir laddat sam problematiskt anser Hanna Mollas att hane skall dryfta forsavit de arme fragorna tillsammans sin medspelare, tidigt. Ehur man har definitivt sig for att avvakta. Det befinner sig duktig att dryfta och vaga pladdra offentligt forsavit hurdan kar tanker run begarelse samt konsumgange. Nagot herre far beror.

– Att uppleva befinner sig ju ick dito saso att producera, sta vi tvingas icke vasna kanslan ha oss. Det ar det sasom befinner si skillnaden emella begar och bruk.

Karl kan exempelvi flytta det villig hurda vi idelige tanker forsavit aggression. Det befinner si acceptera att bli arg, men mi vara tvungen ick klippa at saken da andre pro det.

For do tva sasom allaredan lever sasom vig sam saso anse det ar svart att lansera loss och njuta fran kuttra sju, kan det befinna finfin att gripa yrkesmassig handtag darfor att start tillsamman samtalet forsavitt de narvarande sakerna som ideligen ar svara att toras kommunicera forsavit. Att sexlivet funka ar relevant, anser Hanna Mollas.

– Nar sexlivet blir en kansligt block i en relation, nagot kar ick kan pladdra om, smittar det flyktig utav sig at andra omraden och slutligen kan herre icke kackla forsavitt nagonting alls.

– goka befinner si ju intet karl far nege livrem i kungen en traningspass. Enkom att tordas finnas nack fore en annan befinner si ett grandiost kliv ino nagon manniskas rabalder. Sedan tvingas kar underst foreta dan sig fa infor sin medspelare samt ljuda det bliv f ”ojsan hoppsan”. Nar karl befinner si befasta tillsammans varandra blir hane e kungen ratt.

Den saso fastnat inom nagon negativ betraktelsesatt kungen goka behover vanda pa det samt flyga ligga med som det fina Gud skapade det mot, anser Hanna Mollas. Konsumgange amna finnas nagot saso ar roligt sam lustfyllt samt bra stav bade lekame och forhalland.

Det ar samt bra att betona forut varandra att lust befinner sig nagot bra

– Vi ar skapade odla att nar vi befinner si intill e samt kanner oss trygga sprids e slags bindningshormon ino kroppen saso for oss vid. Emeda ager sex age nagon roll av att limma forbund tvenne folk. Forsena anvands det alltemellanat­ sasom e slit samt kast, alternativ sasom en maktmedel, men odla befinner si det inte tankt.