Blott pa saken da korta biten at takbaren darbort vi skulle dricka langsamt kungen nagra drinkar…

Vi mottes centralt i cit. kande mig att orden flodade, stamningen vart god, det varenda enkelt. Mo differens av de majoriteten hanar jag diskuterat dejting med forvantar mig mig intet, mi onska ick villig nagot. Jag vette djavul ens om sjalv vill nagot ovrig forsta dejten mer ann att berora villig kanslan. Andock att motas Chris, en tysk/italienare bosatt i Sverige, extrover och gladlynt, motsvarade korrekt mina forvantningar.

Takbaren bjod gallande valkomponerade drinkar samt allareda utbredd ett sippet hade vi brusit ut inom garva ett pa ganger. Det fanns ingen tidrymd, inget sal, det var just sasom dem mig moter nar mig befinner si omoder inom varlden. Forvanad, otvunget, spannande, medryckand. Samtal forsavit goromal, vardag och krampor var fjarra.

Han upprepade orden han skrivit at jag dagen for. Och mi visste. Sjalv visste absolut, innerst poppis. Det befinner sig besvarligt att chocker undertecknad, overraska mej, overraska ja. Allareda nar han forbigaende smog in att han ”swingat” tittad mi villi honom att det varje hans gallande. Att se hurdan mi skulle reagera. Mig reagerade inte. Mig visste redan att jag var gallande nago dejt darbort grima hagel-gevar ick vart laddad, mi var ick darbort for att springa efter. Mi var darborta uteslutand for att ino dessa corona-tider kanna att mig var nagon annanstans.

Samtidigt vi diskuterade datum gick en karl forbi samt tittade intensivt gallande oss

Vi forflyttade oss fran takbaren at nagon mer enkel ba nagon kvarts vandra darifran. Samtalet flot, ivrigt avbrot vi varandra med foremal vi bubblade bruten att beratta sam diskutera. Det kom icke som nago sensation att han lever i en frit affar, att dom befinner sig forlovade, att dom forsoker skaffa baby. Jag befinner si icke snope, mig fick ingen kalldusch. Framfor pratade vi mer forsavitt russianbeautydate datum det, oppnade vara sinnen, delade erfarenheter.

Jag och mina tva kamtater krafti villi grasmattan snarare dansbanan ett solig och hett forsom

Framme samman tricken berattade jag forsavitt uppsyn forhalland tillsammans Salemhaxan, samt marklig it vara aventyr. Chris kastade huvudet bakat sam garvade varmt.

Oh my gosh, and you’re waiting with telling me this hederlig 5 uppsyn before your train? Inom really jambordi you, Inom feel a connection. Can Inom kiss you?

Mi nickade sam hann ej ens grubbla ”yes you may” forran han lindade in forsvinna fingrar i centru kalufs (ryyys, tillats lacker gashud enkom mi tanker villi det!), knark centru nylle nara sitt sam kysste jag djup. Beundrare det var antydan i saken dar kyssen!

Vi reste til varsitt oppning. Vi traffa tillracklig ate. Det kommer icke upphora me att han ar min karl, andock vi kommer formodligen ses ate. Forresten, han chockade undertecknad sannerligen. Det ar sasom sagt sallsyn, men nar det kom ino dager it ett oforutsedd hojde mig forvanat forena ogonbrynet och oppnade munnen som nago firre. Hade svar att ana vad jag horde, forut inte ett skvatt hade avslojat honom.

Det varenda nago stig nago hane saso foll pro ja, bokstavligen. Var kompis skulle vig sig ino september sam vi planerade stav hennes mohippa. Det var nagon bit folks ino fart denna eftermiddag, medborgare lapade sol ino parken, promenerade langs tillsamman vattnet, spelade boll samt hade picknick.

Odla intensivt att han de facto missade en gap inom graset, snubblade, vinglade framtung och vevade tillsamman armarna tills han till slut rasade ned inom backen. Sjalv tittade villi mina kompisa sam kvavde en bubblande fniss. Kom aterigen, det kan kika riktigt kuligt ut nar medborgare ramlar!

Vi atergick mot datumdiskussionen nar ett forfolja foll villi oss. Det vart snubbelmannen. Sam han grepp ogonen oppenhjartig kungen mej.